incendiu-casa-pompieri.jpg

În această după-amiază, la o gospodărie din satul Buda, comuna Râfov, a izbucnit un incendiu violent.

Din primele informații, flăcările au cuprins inițial o anexă, apoi s-au extins la casă. Spre locul incendiului se deplasează două autspeciale ale ISU Prahova, cu 10 pompieri. 

Știre în curs de actualizare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE Pompierii au ajuns la locul incendiului, provocat de explozia unei butelii. Arde acoperișul unei locuințe pe o suprafață de 200 mp. Există pericol de extindere la locuința învecinată. Nu au fost înregistrate victime. Echipajele de pompieri au fost suplimentate. (FOTO: ISU Prahova).

IMG-20171021-WA0004.jpg

IMG-20171021-WA0005.jpg

IMG-20171021-WA0003.jpg

IMG-20171021-WA0002.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.