2cae84691eb99be88759d12cc8da2dbd--autumn-rain-autumn-love.jpg

Duminică va fi ultima zi caldă din octombrie. Potrivit prognozei meteo, începând de luni temperaturile scad semnificativ, iar marți sunt așteptate precipitații abundente.

Dacă astăzi s-au înregistrat 24 de grade la Ploiești, temperatură specifică mai degrabă începutului de vară, de luni vremea se răcește, maxima nefiind mai mare de 15 grade Celsius.

Marți sunt așteptate cantități mari de precipitații, iar termometrele vor indica cel mult 14 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel mai frig va fi joi, 11 grade, iar noaptea spre vineri se vor înregistra temperaturi minime la limita înghețului.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Ultimele vești din tabăra Petrolului Ploiești

Petrolul s-a despărțit de jucătorii Cristian Danci (30 ani) şi Antonio Cruceru (22 ani), cei care şi-au încheiat, astfel, angajamentele parafate la începutul sezonului. Antonio Cruceru a bifat 12...