jucarii-vechi.jpg

O tânără din Ploiești a dezvoltat o afacere cu jucării care, spune ea, primesc a doua șansă. Totul a plecat în urma cu doi ani când Ionelia Fătu s-a gândit să își dezvolte propria activitate comercială.

”Totul a plecat de la faptul că în prezent sunt foarte multe magazine cu haine la mâna a doua, dar pentru jucării nu există așa ceva. Bineînțeles vorbim de jucării de calitate, importate din Anglia”, ne-a povestit Ionelia Fătu.

În timp, afacerea s-a dezvoltat, iar acum clienții sunt de toate vârstele. „Avem clienți copii, care vin cu părinții, dar și adulți, mulți fiind chiar colecționari de mașinuțe”, ne-a povestit Ionelia, în vârstă de 32 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Mă bucur că afacerea s-a dezvoltat și am reușit chiar să avem clienți fideli”, ne-a mai povestit tânăra. Jucăriile se vând la kilogram, iar prețurile pleacă de la 70 de lei/ kilogram și ajung la 10 lei/ kilogram.

În magazinul situat pe strada Nicolae Bălcescu, în spatele fostului Tribunal Prahova, rafturile sunt pline de jucării, de toate dimensiunile... Fire deschisă, Ionelia povestește cum și-a gândit, în urmă cu doi ani, propria afacere, iar acum poate spune că a avut succes... 

IMG-20171020-WA0012.jpg

IMG-20171020-WA0014.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...