linii-tramvai-democratiei4.jpg

Reabilitarea liniilor de tramvai în zona Democrației, din Ploiești, viza și spații cu gazon. La aproape un an și jumătate, imaginile sunt jalnice.

Buruienile au crescut în zona peroanelor, iar acolo unde ar fi trebuit să fie gazon se zărește pământul uscat. Dacă în cazul unor investiții majore neimplementarea ține de hățișul birocratic și de lipsa banilor, pentru întreținerea zonelor verzi dintre linii este vorba numai de o proastă gospodărire, spun oamenii, care reclama lipsa de implicare a municipalității în problemele mărunte, dar necesare ale orașului.

”În zona liniilor de tramvai este nevoie de întreținerea gazonului. Altfel, în loc de gazon avem buruieni înalte sau teren uscat”, ne-a povestit Ion Grama, care pe vremuri a lucrat la societatea de gospodărire a orașului.

linii-tramvai-democratiei4.jpg

linii-tramvai-democratiei3.jpg

linii-tramvai-democratiei2.jpg

linii-tramvai-democratiei1.jpg


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...