studiu-generatia-lui-john.png

Peste 400 de elevi din Ploiești au participat la un studiu realizat de John Cristea, din care au reieșit principalele probleme cu care se confruntă aceștia la orele de curs.

Elevii au completat câte un chestionar, dezvăluind ce li se întâmplă în unitățile de învățământ. Astfel am putut afla că sunt profesori de sport care au pretenții exagerate, impunând performanțe greu de atins de majoritatea elevilor, că unii profesor așteaptă cadouri pentru a da note mari elevilor generoși, că există și cadre didactice care se folosesc de corigențe pentru a-și rotunji, ilegal, veniturile de peste vară.

Vezi AICI rezultatele complete a campaniei marca “Generația lui John”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Școli închise în mai multe județe

Cursurile şcolare vor fi suspendate integral, luni, în judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi şi Timiş, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN)....