2281-Dp-1.jpg

În lipsa mult-promiselor autobuze noi, blocate în dispute politice la Consiliul Local Ploiești, conducerea TCE a decis recondiționarea unor Ikarus-uri, fabricate în anii 70, ca cel din  imaginea alăturată.

Acestea erau trase pe dreapta după ce motoarele modificate pentru instalații GPL s-au defectat. ”Am luat această decizie pentru că din experiența anilor trecuți, în sezonul rece avem multe probleme tehnice la autobuzele de pe traseu. Pentru a le suplini pe cele care se strică am decis să recondiționăm cinci autobuze marca Ikarus, după modelul tramvaielor.

Acestea vor fi echipate cu motoare Diesel de la alte autobuze din parcul nostru deficitar și vor modernizate, dacă pot spune așa, prin vopsirea caroseriei și înlocuirea canapelelor deteriorate”, ne-a declarat managerul TCE Ploiești, Nae Alexandri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultimii ani, TCE Ploiești nu a cumpărat decât autobuze second-hand, parcul auto al societăți de transport public fiind depășit din punct de vedere tehnic.

 

 

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg