Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Biserica-SF.-Vineri.jpg

La Biserica “Sfânta Vineri” din Ploiești sunt așteptați, în aceste zile, în pelerinaj mii de credincioși din toate colțurile județului.

Astăzi, la ora 17.00, într-un loc special amenajat în curtea bisericii, va fi așezată racla cu părticele din moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iaşi (născută în satul Epivat din Tracia, în secolul al XI-lea) şi ale Sfintei Muceniţe Parascheva de la Roma (117-138 D. Hr.).

Credincioșii sunt așteptați să treacă prin fața raclei pentru a se închina și a spune o rugăciune atât astăzi, cât și mâine, cu ocazia sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva (numită și Sfânta Vineri) și a hramului bisericii, de la ora 7.30, până după lăsarea serii. După cum ne-a precizat preotul Mihai Petre, cu ocazia hramului bisericii, astăzi după amiază va fi adusă în curtea bisericii și o raclă cu moaștele Sfântului Nectarie din Eghina.

Citește continuarea pe ziarulprahova.ro

 


Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești