22383946_220900298446235_2890323500443474538_o (1).jpg

Un ploieștean reclamă faptul că la susținerea probei teoretice pentru permisul de conducere este un haos total.

Practic, accesul în sală de la fosta școală de șoferi, clădire mizerabilă, se face după metoda românească ”intră cine poate!”, fără să existe un sistem care să reglementeze ordinea accesului la examen.

Serviciul de Permise și Înmatriculări Prahova este unul dintre cele mai solicitate, cetățenii reclamând timpul mare de așteptare pentru programarea la probele teoretice și practice ale examenului auto.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În aceeași situație se regăsesc și șoferii care sunt nevoiți să-și preschimbe permisele. Aceștia au de așteptat mai bine de o lună și jumătate dacă vor să se programeze la Serviciul de Înmatriculări Auto Prahova (detalii AICI).


 

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.