stalpi-in-strada-ploiesti.png

După ce observatorulph.ro a publicat, luna trecută, articolul Mai mulți stâlpi au ”crescut” în mijlocul unei străzi din Ploiești, Primăria a reacționat. 

Atunci, un cititor ne-a transmis următoarea sesizare: ”În Ploiești, pe strada Tazlau din Malu Roșu, lângă biserica de lemn, au crescut stâlpi în mijlocul străzii de ani de zile. Pe aici nu se poate trece cu mașina de pompieri sau de salvare dar primăria și cei în măsura să ia o decizie dorm”.

Observatorulph.ro a solicitat conducerii Primăriei Ploiești un punct de vedere și măsuri, Municipalitatea transmițând o adresă redacției noastre prin care anunță că stâlpii vor fi mutați din mijlocul străzii respective de către, proprietarul acestora, compania Electrica.

lucrari-electrica-malu-rosu.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.