22384269_1393072807470616_2785244514277851415_o.jpg

Poliția Română a publicat pe Facebook câteva sfaturi pentru siguranța tranzacțiilor cu cardul bancar:

Nu scrie niciodată codul PIN pe spatele cardului.  Protejează cu mâna introducerea codului PIN în orice situație în care efectuezi tranzacţii. Nu accepta ajutorul persoanelor străine care își oferă ,,sprijinul” atunci când ATM-ul prezintă anumite erori

Asigură-te că, în cursul tranzacţiilor comerciale, cardul rămâne sub atentă supraveghere. Anunţă imediat banca despre furtul sau pierderea cardului. Poți solicita activarea serviciului de alertă prin SMS pentru a fi permanent informat despre tranzacțiile care se efectuează cu cardul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Săptămâna trecută, o ploieșteancă a trecut ieri prin mari emoții, după ce și-a alimentat cardul cu bani cash la un ATM din zona pieței Aurora. Femeia a povestit pentru observatorulph.ro cum s-au derulat evenimentele (detalii AICI)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.