35172-Glorious-Autumn-Sun.jpg

Ploieștenii vor avea parte în zilele următoare de o vreme însorită și caldă pentru această perioadă a anului. Nopțile și diminețile vor fi însă destul de reci, minima coborând până la 4 grade. Joi vor fi 21 de grade, iar vineri 23.

 

Procesul de încălzire a vremii va continua până săptămâna viitoare, temperaturile maxime așteptate la Ploiești ajungând până la 23 de grade vineri, 13 octombrie. Și în weekend vremea se menține în general frumoasă, cu maxime cuprinse între 20 și 22 de grade.

Nopțile se mențin reci, cu minime cuprinse între 4 și 7 grade Celsius, în zonele de munte fiind posibile căderi de brumă. 

 

 

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elev dat afară de la ore din cauza părului lung

Elevi daţi afară de la ore pentru că au părul lung. S-a întâmplat la un liceu teologic din Cluj-Napoca, unde mai mulţi băieţi au fost trimişi acasă pentru că nu aveau o frizură adecvată. Problema a...

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...