bazin-vega-deschis.jpg

După mai multe luni în care nu a funcționat, Bazinul Vega a fost redeschis marți. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cristian Ganea, care a spus că analizele la apă potabila au ieșit conforme.

La bazin au fost efectuate reparații curente, însă după recepția efectuată pe 1 septembrie s-au constatat noi deficiențe. Concret, inspectorii de la Sanepid au descoperit că grupurile sanitare nu au fost reabilitate.

Citește și: Anunțul CSM Ploiești despre deschiderea Bazinului Vega. Programul de funcționare - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În data de 2 octombrie, Silviu Crângașu, directorul CSM din acea perioadă declara pentru observatorulph.ro că deschiderea bazinului este condiționată de încălzirea apei din bazin. 

Vă reamintim că Bazinul Vega este singurul bazin de înot al Primărie Ploiești. Acesta a fost închis în urmă cu aproape un an de zile, după ce din tavan au început să se desprindă bucăți de tencuială.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...