DSC07805.JPG

După 20 de ani de la terminarea Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, acum s-au revăzut, oameni maturi, fiecare cu familie şi cu o experienţă bogată în profesia pe care au hotărât să o îmbrăţişeze.

Au venit din toate colţurile ţării pentru a trăi aceste momente  încărcate de emoţie.

I-am surprins şi s-au bucurat vizionând un film de prezentare al şcolii „Din trecut şi până în prezent”, realizat cu imagini de pe vremea când erau elevi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce au vizitat şcoala, au intrat în clasa unde au învăţat, a fost strigat catalogul, iar fiecare dintre absolvenţi au împărtăşit o amintire din vremea în care erau elevi şi evoluţia lor. Şi-au spus poreclele atât ale lor cât şi ale profesorilor.

Profesorii, vizibil emoţionaţi, au luat cuvântul şi au lăudat evoluţia lor pe parcursul celor  20 de ani.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Depozit ilegal de petarde descoperit la Ploiești

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat ieri pe raza municipiului Ploiești, în scopul descoperirii şi combaterii faptelor de natură penală privind...

Eveniment
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la o casă din Stoenești - FOTO

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu joi după amiază la izbucnit o casă din satul Stoenești, comuna Ariceștii Rahtivani. La fața locului au fost trimise...