Header_Linnunlaulu_ruska_autumn.jpg

Ploieștenii vor avea parte săptămâna viitoare de o vreme însorită.

Ploile se retrag, iar temperatura maximă se va situa între 19 și 22 de grade.

Nopțile vor fi din ce în ce mai reci, cu minima atingând 5 grade spre sfârșitul intervalului respectiv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În zonele înalte de munte din Prahova, temperaturile vor fi negative, precipitațiile putând fi sub formă de lapoviță și chiar ninsoare.

Reamintim că deja în Bucegi, la Babele, a nins, temperatura minimă atinsă fiind de - 6 grade.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat că toamna aceasta va avea temperaturi mai ridicate decât cele în mod obșnuit, iar iarna 2017-2018 ar putea fi o iarnă a extremelor cu instabilitate atmosferică.

Detalii AICI


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.