21951727_1842799829070056_986832516_o.jpg

Participanții la festivalul inter-etnic de la Ploiești pot face și o faptă bună. În schimbul unei sume modice primesc un portret, fondurile strânse urmând să fie folosite pentru tratamentul unui tânăr student bolnav de leucemie.

15 lei, cât costă un pachet de țigări. Cei dispuși să aloce această sumă pentru salvarea unui tânăr student din Ploiești, vor primi și un portret.

Faptele bune se petrec la un cort instalat pe Bulevardul Castanilor pe perioada festivalului inter-etnic, care se desfășoară în acest weekend la Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Artista Diana Lemnaru realizează portretele pentru o cauză nobilă.

Alin are 26 de ani, este din Ploiești și în prezent studiază Teatrologie si Management Cultural la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

In luna mai a acestui an, ceea ce parea a fi o simplă raceala, în urma unor investigatii medicale, s-a dovedit a fi Leucemie acuta limfoblastica tipB, recent cu infiltrare neoplazica la nivel SNC – cu recomandare pentru tratament urgent și transplant in strainatate. Costurile se ridica la 250 000 euro. Bani absolut necesari pana la data de 9 octombrie! Bani de care viața lui Alin depinde in intregime.

Toti prietenii îl stiu ca fiind o fire optimista, vesela si gata oricand sa ajute. Caracterizat de altruism, perseverenta și dorinta de a invata si de a fi tot mai bun in tot ceea ce face, Alin a demonstrat ca nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat.

Cea mai mare pasiune a lui este teatrul. Respira și expira teatru, tocmai de aceea, timp de 5 ani, a fost actor in echipa Centrului Dramatic Mythos din Ploiesti.

Din noiembrie 2013 este voluntar in Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Ploiesti, AEGEE fiind inca una dintre pasiunile lui, implicandu-se cu devotament in consolidarea Asociatiei, de-a lungul timpului fiind Vicepreședinte și Președinte.

A participat la peste 10 proiecte Erasmus+, mai întâi ca participant, apoi ca formator și organizator.

Cei care vor să-l ajute pe Alin să trăiască pot face donații în următoarele conturi:

EURO : RO61BTRLEURCRT0413769201
RON : RO14BTRLRONCRT0413769201
SWIFT CODE: BTRLRO22

Conturile sunt deschise pe numele tatalui lui Alin, GEORGESCU MARIUS CRISTIAN, la banca Transilvania.