WhatsApp Image 2017-09-23 at 14.14.00.jpeg

Câteva sute de persoane participă astăzi la festivalul Alfabetul Conviețuirii de la Ploiești, care are loc pe Bulevardul Castanilor.

Seria manifestărilor în cadrul festivalului Alfabetul Conviețuirii continuă  pe Bulevardul Independenței din Ploiești.

Astăzi, în cea de a doua zi a festivalului,  pe scena amplasată în apropiere de Statuia Vânătorilor din Ploiești au urcat diverse ansambluri artistice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ansamblul Artistic Olympos din Galați a oferit un adevărat spectacol, spre bucuria ploieștenilor care au luat parte la festival și care s-au familiarizat astfel cu muzica și dansurile grecești.

Aflat la ediția a V-a, festivalul de la Ploiești, o initțativa a deputatului Dragoş Gabriel Zisopol, președintele Uniunii Elene, în parteneriat cu Primăria Ploiești, a reușit să prezinte tradiții și obiceiuri din Grecia, Albania, Bulgaria, Italia, Germania, Turcia, Rusia, Albania, Germania, Ungaria, dar și Polonia, fiind prezente numeroase ansambluri reprezentative.

Festivalul va continua și după amiază, de la ora 17.00, când pe scenă vor urca ansamblurile Palucenka, Vesna, Enzian, Sf. Sava, Vartavar, Fidanlar Delikanlilar, Solonczanka, Bosilce, Holubok, Cerovina, Mini-Qaradeniz, Hara, iar seara, de la ora 20.30 va avea loc un concert al formației Mahala Rai Banda.

Tot pe Bulevardul Castanilor, ploieștenii pot cumpăra și admira produse tradiționale, respectiv obiecte confecționate manual, dar se pot bucura și de preparate tradiționale.

Cozonaci umpluți cu cremă de ciocolată sau cu fructe și înghețată, vată pe băț, popcorn, langos cu burger, gogoși cu fructe de pădure, ruladă cu nucă de cocos, clătite cu gutui sau pepene galben, sucuri speciale din fructe, plăcintă cu brânză, dar si mâncăruri tradiționale românești pot fi cumpărate de la standurile care au fost amplasate pe Bulevardul Castanilor.

Galerie FOTO

WhatsApp Image 2017-09-23 at 13.59.41.jpeg

WhatsApp Image 2017-09-23 at 14.00.14.jpeg

WhatsApp Image 2017-09-23 at 14.01.22.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.