cold-autumn-day-new-york-city-fall.jpg

În următoarea săptămână, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, cu maxima zilei variind între 19 și 21 de grade Celsius la Ploiești.

Dacă astăzi, 22 septembrie, sunt prognozate reprize scurte de ploaie și o maximă de 20 de grade, de mâine vremea va redeveni însorită, dar rece.

Și nopțile vor fi mai reci, cu minime cuprinse între 8 și 11 grade, cea mai scăzută temperatură din această perioadă fiind prognozată sâmbăta viitoare, 30 septembrie, de numai 4 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În următoarele șapte zile nu sunt anunțate ploi însemnate cantitativ și nici fenomene meteo extreme.

Reamintim că prima zăpadă a căzut deja în România. Fenomenul meteo a fost înregistrat la stația meteo din vârful Țarcu (2.190 m) în această dimineață.

Și președintele Societății Meteorologice Române, Ion Sandu, a anunţat o iarnă grea, asemănătoare celei din 2012, cu căderi masive de zăpadă, ger și viscol (detalii AICI).


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...