Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

cold-autumn-day-new-york-city-fall.jpg

În următoarea săptămână, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, cu maxima zilei variind între 19 și 21 de grade Celsius la Ploiești.

Dacă astăzi, 22 septembrie, sunt prognozate reprize scurte de ploaie și o maximă de 20 de grade, de mâine vremea va redeveni însorită, dar rece.

Și nopțile vor fi mai reci, cu minime cuprinse între 8 și 11 grade, cea mai scăzută temperatură din această perioadă fiind prognozată sâmbăta viitoare, 30 septembrie, de numai 4 grade.

În următoarele șapte zile nu sunt anunțate ploi însemnate cantitativ și nici fenomene meteo extreme.

Reamintim că prima zăpadă a căzut deja în România. Fenomenul meteo a fost înregistrat la stația meteo din vârful Țarcu (2.190 m) în această dimineață.

Și președintele Societății Meteorologice Române, Ion Sandu, a anunţat o iarnă grea, asemănătoare celei din 2012, cu căderi masive de zăpadă, ger și viscol (detalii AICI).


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Viața Prahovei
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de vânt puternic, la munte

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă și în zona de munte a județului Prahova. Până la ora 15.00, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu putere....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești