protest-poaia-campina.png

Prima zi de școală a fost și una de protest pentru cadrele didactice de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina. Acestea au purtat în piept cocarde pe care scria #PROTESTEZ față de nerespectarea promisiunilor de către guvernanți.

 

Potrivit campinatv.ro, dascălii sunt nemulțumiți că nici la ultima rectificare bugetară Guvenul nu a alocat sumele necesare pentru aplicarea sentințelor judecătorești, iar astfel cadrele didactice nu-și pot recupera nici acum banii. O altă nemulțumire este legată Legea Salarizării Unitare.

De la 1 ianuarie 2018, profesorii ar trebui să beneficieze de o majorare salarială de 25%, iar de la 1 martie de încă 20%. În realitate, per total, această majorare a salariilor nu va depăși 20% având în vedere unele modificări fiscale stabilite de Ministerul Finanțelor și aplicabile de anul viitor.

 

 

foto: campinatv.ro

 

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Andra Ilie

Ninge în Prahova. Când expiră codul galben

Prahova se află sub cod galben de lapoviță și ninsoare și vânt puternic. Avertizarea meteo, valabilă în special pentru zona de munte a județului expiră luni seară, la ora 22:00. În această perioadă,...

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...