Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

temperaturi-munte-varful-omu.jpg

Vremea capricioasă de la începutul lunii septembrie își face simțită deja prezența în zona de munte, unde temperaturile au coborât sub 10 grade Celsius. Cea mai scăzută temperatură din Prahova s-a înregistrat marți după-amiază la Vârful Omu (0,1 grade Celsius), însă la noapte sunt așteptate temperaturi sub 0 grade Celsius.

După avertizările de ploi torențiale, în special la munte, din ultimele zile, astăzi după-amiază (5 septembrie 2017), la ora 14.00, meteorologii au anunțat lapoviță la Vârful Omu și temperaturi de 0,1 grade Celsius. La Câmpina, la ora 15.00, meteorologii au anunțat aversă de ploaie, iar temperatura a scăzut, potrivit ANM, la 16,9 grade. În schimb, la Ploiești se înregistrau 21,8 grade Celsius, cu aproape 10 grade mai puțin față de săptămâna trecută.

La Sinaia mercurul în termometre a scăzut la 9,8 grade Celsius. În ciuda temperaturilor scăzute de astăzi, meteorologii au anunțat că până pe 12 septembrie, „vremea se va încălzi, spre 27...28 de grade în data de 9 septembrie, iar ulterior spre valori în jurul a 30 de grade în zilele de 11, 12 și 13 septembrie”.

„Apoi, până spre sfârșitul intervalului, maximele vor scădea de la o zi la alta. Minimele vor scădea la începutul intervalului până la valori de 12 grade, apoi, până în data de 7 septembrie nu vor fi variații notabile. Între 8 și 12 septembrie vor crește spre valori medii în jurul a 16 grade. În intervalul 13 -17 septembrie o nouă răcorire a vremii va face ca mediile temperaturii minime să scadă treptat. Probabilitatea de apariție a ploilor va crește în a doua săptămână”, a anunțat ANM.


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Viața Prahovei
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de vânt puternic, la munte

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă și în zona de munte a județului Prahova. Până la ora 15.00, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu putere....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești