WhatsApp Image 2017-08-03 at 12.33.47.jpeg

O călătorie cu mijlocele de transport în comun se transformă într-o şedinţă de saună, ce-i drept, la un preţ mult mai mare faţă de cel perceput la saloanele de întreţinere din Ploieşti. 

 

Vreamea caniculara readuce în prim plan condiţiile de transport în comun din Ploieşti. În mijloacele de transport în comun, temperatura depăşeşte la această oră 35 de grade Celsius.

Prin urmare, ploieştenii au parte de disconfort maxim. La orele prânzului, în mijloacele de transprt se pot înregistra chiar şi 38 de grade Celsius, în lipsa aparatelor de aer condiţionat.

”Abonamentul a crescut la 122 de lei/luna pe toate liniile, iar condiţiile lasă mult de dorit. E saună în autobuz şi în trolee”, se plâng călătorii, care spun că dacă ar dori să meargă la saună la un salon de întreținere corporală ar scoate din buzunar între 60 de lei şi 100 de lei/lună.

 

Meteorologii au emis astăzi o atenţionare de cod portocaliu valabil vineri şi sâmbăta, interval în care mercurul în termometre va ajunge la 39 de grade Celsius. Suntem curioși cât se va înregistra în autobuzele TCE.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...