[Untitled]_2017072812203100-page-001.jpg

La ultima ședință a CJ Prahova, consilierul județean Nicușor Răducanu a acuzat de superficialitate personalul medical din spitalul județean de urgență din Ploiești. El susține că medicii nu i-au văzut coastele fracturate. În replică, reprezentanții spitalului susțin că alesul a fost consultat de mai mulți medici, iar radiografiile efectuate nu au indicat fracturi.

 

Consilierul județean a povestit că a ajuns la Spitalul Județean Ploiești din cauza unor dureri în zona coastelor, însă după radiografie, i s-a spus că nu are nimic. Pentru că durerile erau insuportabile, consilierul a executat o nouă radiografie, la o clinică privată, unde a aflat că are patru coaste rupte și una fisurată.

Detalii aici:  Un consilier județean a ajuns cu patru coaste rupte la UPU şi i s-a spus că e sănătos tun

În replică, cei din conducerea spitalului județean susțin că în urma anchetei interne s-a stabilit că pacientului i s-au făcut mai multe radiografii din care nu au rezultat fracturi, acesta fiind consultat de mai mulți medici specialiști.

 

Vezi mai jos documentul transmis de conducerea spitalului redacției noastre:

[Untitled]_2017072812203100-page-001.jpg

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...