Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

[Untitled]_2017072812203100-page-001.jpg

La ultima ședință a CJ Prahova, consilierul județean Nicușor Răducanu a acuzat de superficialitate personalul medical din spitalul județean de urgență din Ploiești. El susține că medicii nu i-au văzut coastele fracturate. În replică, reprezentanții spitalului susțin că alesul a fost consultat de mai mulți medici, iar radiografiile efectuate nu au indicat fracturi.

Consilierul județean a povestit că a ajuns la Spitalul Județean Ploiești din cauza unor dureri în zona coastelor, însă după radiografie, i s-a spus că nu are nimic. Pentru că durerile erau insuportabile, consilierul a executat o nouă radiografie, la o clinică privată, unde a aflat că are patru coaste rupte și una fisurată.

Detalii aici:  Un consilier județean a ajuns cu patru coaste rupte la UPU şi i s-a spus că e sănătos tun

În replică, cei din conducerea spitalului județean susțin că în urma anchetei interne s-a stabilit că pacientului i s-au făcut mai multe radiografii din care nu au rezultat fracturi, acesta fiind consultat de mai mulți medici specialiști.

Vezi mai jos documentul transmis de conducerea spitalului redacției noastre:

[Untitled]_2017072812203100-page-001.jpg


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Viața Prahovei
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de vânt puternic, la munte

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă și în zona de munte a județului Prahova. Până la ora 15.00, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu putere....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești