[Untitled]_2017072812203100-page-001.jpg

La ultima ședință a CJ Prahova, consilierul județean Nicușor Răducanu a acuzat de superficialitate personalul medical din spitalul județean de urgență din Ploiești. El susține că medicii nu i-au văzut coastele fracturate. În replică, reprezentanții spitalului susțin că alesul a fost consultat de mai mulți medici, iar radiografiile efectuate nu au indicat fracturi.

Consilierul județean a povestit că a ajuns la Spitalul Județean Ploiești din cauza unor dureri în zona coastelor, însă după radiografie, i s-a spus că nu are nimic. Pentru că durerile erau insuportabile, consilierul a executat o nouă radiografie, la o clinică privată, unde a aflat că are patru coaste rupte și una fisurată.

Detalii aici:  Un consilier județean a ajuns cu patru coaste rupte la UPU şi i s-a spus că e sănătos tun

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În replică, cei din conducerea spitalului județean susțin că în urma anchetei interne s-a stabilit că pacientului i s-au făcut mai multe radiografii din care nu au rezultat fracturi, acesta fiind consultat de mai mulți medici specialiști.

Vezi mai jos documentul transmis de conducerea spitalului redacției noastre:

[Untitled]_2017072812203100-page-001.jpg


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...