retea.jpg

Veolia Energie Prahova continuă lucrările anunţate şi prevăzute în programul anual de mentenanţă, ce vizează pregătirea sezonului de încălzire 2017-2018.

 

Astfel, marţi, 25 iulie, 2017 aceasta va derula o probă de presiune pentru rețeaua de termoficare a municipiului Ploiești, măsură obligatorie în activitatea de mentenanţă şi asigurare a operării în condiţii optime pentru perioada de iarnă 2017-2018.

Lucrările vor avea loc în intervalul 8.00-16.00 și ar putea afecta pe sectoare, mai multe puncte termice, distribuite în întreg orașul (vezi harta ataşată). În funcţie de rezultatele probelor de presiune, echipele dedicate vor interveni imediat pentru a realiza eventualele reparații necesare iar confortul consumatorilor să nu fie impactat pe termen lung.

Astfel, pentru realizarea lucrărilor, se va proceda, pentru toate sectoarele vizate, la oprirea apei calde în intervalul orar 10.00-12.00. Apoi, în funcţie de rezultatele testului, pe sectoarele unde se va impune, furnizarea ar putea fi întreruptă până la orele 16.00.

 

Proba de presiune este o etapă importantă din lista lucrărilor de vară, esențială pentru identificarea și repararea punctelor sensibile de pe rețelele de transport, astfel încât riscul unor eventualele întreruperi de alimentare cu energie termică, pe perioada iernii, să fie diminuat.

Veolia Energie Prahova îşi asigură consumatorii că se va lucra în mod dedicat la desfăşurarea acestor lucrări, încercând să se reducă la minimum intervalul orar în care clienţii ar putea fi afectaţi de întreruperi în furnizarea apei calde.

Pentru zonele considerate situaţii speciale : Spitalul de Obstetrică Ginecologie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul C.F.R. şi Spitalul de Pediatrie, Veolia Energie Prahova a luat legătura cu conducerea acestor unităţi şi a dispus echipe de intervenţie speciale, cu scopul de a reduce riscurile în aceste zone şi a asigura o bună operativitate a serviciilor.

 

Ca şi până acum, compania rămâne fidelă obiectivelor sale ce vizează asigurarea de servicii de calitate, la un grad ridicat de continuitate, în cadrul preocupărilor sale de aducere la standarde europene a oraşului Ploieşti.

Veolia Energie Prahova îşi cere scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat şi îi asigura că echipele sale depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări, în aceeaşi idee a modernizării a oraşului nostru.

Sursa: comunicat Veolia Energie Prahova

Anexa  harta zone afectate probe presiune.jpg