Săptămâna mare a impus noi reguli la Cantina Studențească de la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. Bucătăresele au pregătit, începând de luni, produse alimentare de post. Iar mâncărurile lor au fost foarte apreciate de clienții cantinei.
Ciorba de cartofi, spaghetele, cartofii prăjiți sau tocănița de legume au ținut capul de afiș săptămâna aceasta pe meniurile Cantinei Studențești de la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. Pentru cei care au dorit să servească și produse de dulce, cei de la cantină au pregătit, în cantitate ceva mai redusă, preparate care conțin carne, lapte sau ouă. Numai că scumpirea kilogramului de cartofi s-a resimțit și la prețul porției servite la cantină. Cantina Studențească a Universității Petrol și Gaze din Ploiești va mai funcționa până vineri. În intervalul 22-26 aprilie, bucătăria va fi închisă.
Sursa: Știrile Alpha TV Ploiești