rex-cainele-lup-deranjat-de-caramizi.jpg

Demolarea fostei brutării Extrapan de pe strada Colinei i-a supărat la culme pe mai mulți ploieșteni care au casele în zonă,  bucăți din clădire prăbușindu-se pe mai multe anexe gospodărești. Inclusiv Rex, un câine lup, a „protestat” alături de stăpâni, într-un mod incredibil, vizibil iritat că spațiul său a fost invadat de cărămizi.

 

Rex este un câine lup în vârstă de 7 ani. În momentul începerii demolării construcției de pe strada Colinei, de la nr. 17, bucăți de cărămidă au căzut și în țarcul patrupedului. Norocul lui a fost că, la acea oră, câinele era liber prin curte, spun proprietarii animalului. Altfel, cărămizile cu siguranță l-ar fi rănit.

Citește și: Scandal la demolarea fostei brutării Extrapan din Ploiești. Mai multe bunuri au fost distruse. VIDEO

Când s-a reîntors în țarc, câinele a „protestat” într-un mod cu totul aparte, deranjat că spațiul lui a fost invadat de cărămizi. Rex a început să care cărămizile spre poarta țarcului, vizibil iritat. Imaginile nu au nevoie de niciun alt comentariu.

 

Administratorul firmei care se ocupă de demolarea fostei brutării Extrapan a promis că o echipă va repara pagubele produse în timpul lucrărilor.

Totodată, echipajele Poliției Locale, chemate la fața locului de locuitorii afectați de demolare, au impus constructorului ca, pe timpul lucrărilor, să ia toate măsurile astfel încât astfel de incidente să nu se repete.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...