cancer-la-san-laura.jpg

Viața familiei Crînganu din Ploiești s-a schimbat anul acesta, imediat după Paște, după ce Laura, o tânără care își crește băiețelul în vârstă de 12 ani alături de soțul său, a fost diagnosticată cu cancer la sân.

 

Veste a picat ca un fulger, iar Laura cu greu și-a acceptat situația. După ce a bătut la ușa a opt medici și după efectuarea biopsiei a înțeles că nu va avea parte de o viață normală fără să treacă printr-o operație destul de complicată și tratamentul chinuitor.

Cu ajutorul unor oameni cu suflet, Laura a reușit să ajungă la o clinică din Turcia unde medicii i-au promis că vor lupta alături de ea, astfel încât să-și poate vedea copilul cum crește. Doar că totul are un preț imposibil de acoperit din salariile soților Crînganu. Viața Laurei depinde de 17 000 de euro.

În prezent tânăra face chimioterapie în România în vederea pregătirii organismului pentru operația care este programată la sfârșitul lunii octombrie.

 

După operație, Laura va urma 30 de ședințe de radioterapie la clinica LIV Hospital din Turcia, însă fără ajutorul unor oameni cu suflet nu va reuși să le termine, costul acestora fiind peste posibilitățile financiare ale familiei.

Suma de 17 000 de euro include pe lângă ședințele de radioterapie și costul zborului și cel al cazării în Turcia. Persoanele cu suflet mare care pot să sprijine financiar familia Crînganu o pot face la următorul cont deschis la BRD pe numele Laurei: RO94BRDE300SV91953973000. Numărul de contact al familiei: 0742 161 069.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...