bilete-tratament-prahova-pensionari.jpg

Repartizarea biletelor de tratament balnear nu se mai face, în 2017, în funcție de ordinea depunerii cererilor, ci în baza unor punctaje pe care fiecare pensionar le obține în baza unor criterii distincte - pentru pensionari, asigurați, persoane cu handicap sau beneficiari de legi speciale, a anunțat Casa Județeană de Pensii Prahova.

„Pentru cea de a X-a serie de plecare în stațiuni, începând din 26.07.2017, Casei Județene de Pensii Prahova i-au fost repartizate 637 de bilete de tratament, 94 dintre ele fiind gratuite. Acestea sunt acordate, potrivit legii, anumitor categorii de beneficiari (veterani, persecutați politic, persoane cu handicap etc.)”, a anunțat Casa Județeană de Pensii Prahova.

Până în prezent, Casei Județene de Pensii Prahova i-au fost repartizate un număr de 3.242 de bilete de tratament, dintre care 510 în regim gratuit.

La nivelul Casei Județene de Pensii Prahova s-au înregistrat. de la începutul anului, aproximativ 10.000 de cereri pentru acordare a biletelor de tratament, .

Cele mai solicitate stațiuni sunt Covasna, Pucioasa, Mangalia, Saturn, Băile Felix, Olănești, Amara, respectiv cele cu profil reumatic și cardiovascular.

Anul trecut, au fost valorificate 7.310, din care 1.205 gratuite. a mai anunțat Casa Județeană de Pensii Prahova/