Radio-Junior.jpg

Radio WYL FM si Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI va propun un curs inedit de comunicare pentru copii și adolescenti:

 

Daca vrei sa vezi ce se intampla intr-un studio adevarat de radio si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti in fata microfonului si cum se inregistreaza o reclama!

Afli intr-o saptamana cum sa comunici eficient un mesaj, cum sa-ti gestionezi emotiile si tot ce mai trebuie sa stie un realizator radio pentru a castiga publicul de partea sa.

 

Timp de 5 zile, de luni pana vineri, de la 9.00 la 11.00 (grupa de varsta 12 – 16 ani) sau de la 18.00  la 20.00 (grupa de varsta 7 – 11 ani), participantii la cursul RADIO Juniorvor avea ocazia sa-si dezvolte abilitatile de comunicare intrand, pe rand, in roluri specifice radioului, precum redactor de stiri, realizator de emisiuni, director muzical sau producator radio.

Cursantii vor realiza si inregistra propriile buletine de stiri, emisiuni radio si reclame, vor face exercitii de dictie si vor lua lectii de scriere pentru radio si vorbit in fata microfonului, in studioul unuia dintre cele mai cunoscute radiouri din oras, WYL FM, avandu-l ca trainer pe redactorul-sef Claudius Dociu.

La final, participantii vor primi diplome de participare si inregistrarile realizate in timpul cursului. Pentru detalii legate de program si rezervari, trimiteti un e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sunati la 0736 997 294.