banci-stropite-ulei3.jpg

Un ploieștean din cartierul Mihai Bravu s-a săturat de gălăgia din fața blocului și a hotărât să-i alunge pe tinerii care se adună seară de seară pe băncile amplasate pe domeniul public printr-un gest care i-a nemulțumit chiar și pe vecini. 

 

Bărbatul a stropit băncile de pe strada Cornățel, nr. 2, zona verde din apropierea blocului cu 10 etaje cu ulei de motor uzat. 

”Vă trimit trei poze în care vreau să vă arăt "spiritul civic" al unor persoane care își fac singure ordinea și liniștea în zona prin vandalizarea bunurilor publice, împroșcând cu ulei pe bănci și prin zonele apropiate, pe unde se poate așeza. Nu știu cine este responsabil dar oricum este un locatar din blocurile de pe strada Cornățel. Și nu este la prima "decorare". E adevărat, în zona asta se obișnuiește să se spargă semințe și să se facă gălăgie, dar nu consider că este normal să faci așa ceva.” a fost mesajul unui cititor al ziarului nostru care ne-a trimis imaginile de mai jos. 

 

banci-stropite-ulei2.jpg

banci-stropite-ulei1.jpg

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Razie în oborul din Ploiești. VIDEO

În această dimineață, jandarmii au efectuat o razie în oborul din Ploiești, confiscând țigări de contrabandă. Comunicatul Jandarmeriei Prahova: Sâmbăta 23.09.2017, în jurul orei 09.20, un echipaj de...