61890449.jpg

Prahova se află sub cod galben de ploi până joi, 8 iunie, ora 23.00. De mâine vremea redevine frumoasă și caldă, însă ploile revin duminică.

 

Potrivit avertizării transmise de meteorologi, până la miezul nopții sunt așteptate averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.

Vineri, vremea va fi însorită și plăcută (24 de grade), iar de sâmbătă se încălzește, maxima atingând 28-30 de grade.

Începând de duminică temperaturile scad, maxima prognozată atingând doar 22 de grade, fiind așteptate și mai multe reprize de ploaie.  

 

UPDATE Avertizarea Meteo transmisă de Prefectura Prahova:

Interval de valabilitate: 8 iunie, orele 10 - 23

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată, cantități de apă însemnate;

 

       În intervalul menţionat, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în zonele montane, în Transilvania, Maramureș, cea mai mare parte a Munteniei, nordul Olteniei, sudul Moldovei și în Dobrogea.  

       În aceste zone vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 20...30 l/mp și pe spații restrânse 50...60 l/mp.

       Mai ales în sud-estul teritoriului se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. 

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....