Dulux Romania_Proiect Lets Colour.jpg

Pentru că se anunță un weekend însorit în Ploiești, pe 10 si 11 iunie vom reuși să implementăm prima acțiune din România sub umbrela Let's Colour la care vă invităm cu drag să luați parte. Această acțiune este inițiată de Akzo Nobel în parteneriat cu Asociația MasterPeace Ro și își propune să înfrumusețeze orașele.

Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 10:00, 12 elevi alături de 30 de voluntarii MasterPeace, cu implicarea Dulux România, vor da culoare punctului electric aflat la intersecția dintre strada Popa Farcaș cu strada 13 Septembrie – micul părculeț de lângă liceul Nicolae Titulescu din Ploiești.

Acesta este primul obiectiv din România ce va prinde culoare și unul dintre cele 100 din mai mult de 40 de țări ce fac parte din proiect.

 

Proiectul își propune să inspire și să energizeze orașele din întreaga lume făcând ca viața oamenilor să fie mai animată și mai colorată.

În Ploiești, voluntarii vor avea la dispoziție un spațiu de peste 10 mp pentru a realiza o pictură murală care va reprezenta o viziune colorată a conceptului de pace.