pregatiri-scena-zp.jpg

Timp de trei zile, primăria invită ploieștenii să participe la manifestările dedicate Zilelor Ploieștiului. Evenimentul, devenit deja tradiție în municipiul reședință de județ, are loc în perioada 19 -21 mai, fiind anunțate inclusiv concerte, dar și focuri de artificii la finalul manifestărilor, respectiv duminica, 21 mai.

 

Special pentru concerte a fost instalată o scenă în zona parcării situate între Palatul Culturii și Palatul Administrativ. Pentru instalarea scenei s-a muncit non-stop încă de ieri după-amiaza, iar astăzi au avut loc ultimele pregătiri.

Pe durata concertelor va fi asigurată pază și ordinea publică de numeroase forțe de ordine, în aceasta activitate fiind angrenată echipaje ale Poliției, Jandarmeriei, dar și de la Poliția Locală.

 

Concomitent cu evenimentele desfășurate în cadrul Zilelor Ploieștiului vor avea loc și alte manifestări: premierea elevilor la Olimpiada Naționala de Tehnologia Informațiilor.

Prezentarea tehnicii din dotarea Poliției Locale, dar și Noaptea Muzeelor, eveniment care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18.30, când toate muzeele din municipiu pot fi vizitate gratuit.

În centrul orașului au fost deja montate o serie de terase pentru cei care doresc să se relaxeze în aer liber.