bataie_52877000_19471500.jpg

Observatorulph.ro continuă să monitorizeze cazul fetiței de opt ani, din Puchenii Mari, bătută crunt de mamă. Fratele copilei, de nouă luni, a fost dat în grija tatălui de care femeie este despărțită.

 

Săptămâna trecută, observatorulph.ro a publicat imagini editate, pentru protejarea identității victimei, cu o copilă de opt ani, care a fost bătută de mama sa. Vânătăile au determinat-o pe o colegă de școală să filmeze victima abuzului, redacția noastră alertând Protecția Copilului Prahova.

Detalii aici:  ”Cristina, cine te-a bătut? Mama...” Imagini cu mărturia și rănile copilei de opt ani din Prahova. VIDEO cu impact emoțional

Redacția observatorulph.ro, care a alertat autoritățile, inclusiv Direcția pentru Protecția Copilului Prahova. În urma anchetei, copila a fost internată într-un centru specializat.

 

Mai multe aici: Fetiță bătută crunt de mamă, în Prahova. O colegă a filmat rănile, iar observatorulph.ro a alertat autoritățile

Pentru ca femeia să nu-i aplice o corecție fizică și fratelui mai mic al fetiței, acesta a fost dat în grijă tatălui de care femeie a divorțat. 

Reamintim că Inspectoratul Județean de Poliție Prahova s-a sesizat din oficiu cu privire la situația minorei și în cauză au deschis un dosar de cercetare penală pentru violență în familie.