DSCN6403.JPG

Considerată o zonă superbă, cu un potențial uriaș, Valea Doftanei are ghinionul de a avea un drum județean de acces atât de prost încât localnicii și-au pierdut orice speranță că vor putea atrage mai mulți turiști decât o comună oarecare.

 

Un cititor care a străbătut  zilele trecute drumul județean care face legătura dintre Câmpina și Valea Doftanei ne-a descris bătaia de joc în care s-au efectuat lucrări de reparații, evident pe ploaie: ”Muncitorii turnau asfaltul direct în bălțile formate de ploaie, în cel mai mare dispreț pentru cheltuirea banilor publici. S-au făcut sute de petice, fără să se țină cont de planeitatea drumului. Este evident că plombele nu vor ține mai mult de o lună, drumul fiind aproape impracticabil și după asfaltare. Nu înțeleg de ce se fac reparațiile doar ca să mai primească niște firme foarte mulți bani!”.

Pentru că reprezentanții CJ Prahova au indicat Primăria Câmpina ca beneficiar ar asfaltărilor recente, observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere autorităților locale.

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Locuitorii municipiului Câmpina rămân fără apă

Hidro Prahova anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 18 octombrie 2017, între orele 05.00 – 17.00. Comunicat de presă al Hidro Prahova: Sucursala Câmpina a...