IMG_20170514_201903.jpg

Deși plătesc taxe și impozite pentru mediul urban, mulți ploieșteni au condiții similare cu locuitorii unui îndepărtat sătuc de munte, uitat de lume.

 

Este cazul celor care locuiesc pe strada Atelierului, unde după fiecare ploaie trebuie să folosească cizme de cauciuc pentur a putea ieși din curți.

Ploiești, oraș de mâna a treia. Șoseaua Vestului, inundată după o reabilitare de 10 milioane de euro. VIDEO

 

În lipsa asfaltului, strada este plină de gropi și noroi, așa cum se poate vedea din imaginile trimise de cititorul observatorulph.ro, Petruș Bălănoiu, împreună cu următorul mesaj pentru autoritățile locale:

Topul comunelor din Prahova cu standarde de oraș. Multe dau clasă Ploieștiului

”Locuiesc în Ploiești, Str. Atelierului, deși din pozele pe care vi le trimit pare că suntem undeva la marginea pădurii într-un colț uitat de lume. Fotografiile au fost făcute duminică 14.05.2017, după ce a plouat timp de 2 ore. Aș dori să publicați aceste fotografii în speranța că administrația locală se va sesiza și va lua măsuri. La fel ca toți cetățenii din acest oraș și noi plătim taxe și impozite.Vă puteți închipui ca este imposibil să circuli pe aceasta strada atât pe jos cât și cu mașina”. 

IMG_20170514_201845.jpg