stare-victime-romanesti-accident-copii.jpeg

Vineri după amiază un accident rutier produs pe DN1 în zona localității Românești s-a soldat cu cinci persoane rănite. Accidentul s-a produs pe sensul de mers către București și de vină se pare că ar fi nepăstrarea distanței regulamentare de deplasare. 

 

În cele două mașini implicate în accident se aflau în total șapte persoane, dintre care cinci au necesitat transportul la spital. 

Este vorba de o femeie în vârstă de 58 ani, care prezentă o contuzie la genunghi bilateral și care a fost transportată la UPU Ploiești, o fetiță de doar 6 luni care a suferit un traumstism cranio-cerebral minor, o femeie în vârstă de 31 ani cu traumatism genunchi bilateral,transportata la upu Ploiești și o femeie în vârstă deb 47 ani cu traumatism cranio - cerebral minor transportata tot la UPU.

Accident pe DN 1, la Românești. Într-o mașină implicată erau trei copii. UPDATE

 

Tot la Spitalul Județean a ajuns un băiat de 4 ani fără leziuni. Un bărbat în vârstă de 44 ani fără leziuni a refuzat transportul la spital.

O altă fetiță de 2 ani și 6 luni nu a fost transportata la spital. La față locului au intervenit patru ambulanțe de la SAJ Prahova.