cercetatori.jpg

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției un document al Primăriei Cluj Napoca către UPG Ploiești privind un proiect de promovare a tinerilor cercetători însoțit de un comentariu acid la adresa autorităților locale:

 

”În timp ce Primaria Ploiesti promoveaza manifestari contestabile (rafinăria de la Râfov nu a fost prima din lume, au mai fost cel putin doua, una in Rusia, alta in Polonia) si sponsorizeaza paranghelii cu majorete pe bulevard ca cea de acum trei ani, primaria Cluj acorda premii substantiale pentru a sprijini si recompensa tineri cercetatori. Cititi va rog fisierul atasat care arata ce inseamna o primarie responsabila si cu viziune fata de una vai mama ei. La fel, Clujul are un program pentru realizarea a 35.000 locuri de munca in domenii de virf pentru urmatorii 5 ani, in timp ce primaria Ploiesti taie frunza la caini in parcul municipal sau promoveaza cursele de cai pe hipodrom”.

Citește și Răspunsul primăriei care l-a băgat în ceață pe un ploieștean. ”Parcă sunt în Seinfeld!”

SPDE 32717041811240-page-001.jpg

 

SPDE 32717041811240-page-002.jpg

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...