bk_family_07591500.jpg

Un ploieștean a cerut primăriei montarea unor relantisoare pe strada Căliman, unde se produc frecvent accidente rutiere. Răspunsul este demn de scenariul unui episod din Seinfeld.

 

Intersecția din Ploiești unde mor oameni și se distrug mașini. Până când?

A primit răspunsul de mai jos, care l-a lăsat inițial fără cuvinte, dar apoi l-a redirecționat redacției noastre cu următorul comentariu:

 

raspuns-ploiesti.jpg

”Bună ziua,
Acesta este răspunsul venit de la primărie solicitării mele legate de trecerea de pietoni și limitatoare de viteză.
Întrebarea mea către primărie ar fi: cum este posibilă extinderea rețelei de canalizare pe o strada care 95% are canalizare,iar locuitorii celor ~20 de imobile (de la nr ~93 la nr ~131,am scris informativ) fac cereri de peste 20 de ani pentru a le fi introdusă canalizare pe acea porțiune (tot Căliman de numește strada) de ~200metri?
Nu mai stau sa număr de cate ori a fost sparta strada(de 2-3 ori doar in ultimii 5 ani),pe porțiunea respectivă,pentru înlocuirea țevilor de apă și/sau gaze,care acum,culmea, iar se face extinderea acelor rețele (strada fiind în zona B a orașului,pana la un anumit număr,teoretic locuitorii fiind deja racordati la apa și gaze naturale in acea zona B)”.

Reamintim că tot astăzi o cititoare ne-a transmis o scrisoare deschisă la adresa conducerii Primăriei Ploiești privind pericolul iminent de accidente în zone unde este necesară montarea de relantisoare.

Detalii aici: Cum a ajuns Ploieștiul de râsul comunelor învecinate. Pericol major de accidente