home-probono-600x375.jpg

Concursul pentru ocuparea unui post de medic chirurg rezident la Spitalul Județean de Urgență Ploiești suscită un interes mare nu doar printre pacienți, cât și în rândul medicilor care lucrează în acest spital. Unul dintre cei care au reacționat la articolul prin care anunțam organizarea concursului este chirurgul Dan Oprea, unul dintre cei mai cunoscuți medici din Spitalul Județean.

 

Prin intermediul unui comentariu la articolul ”Concurs la spitalul județean. Participă fiul unui fost director și consilier local”, menționând că acest concurs este unul ”așteptat și dorit”,ș chirurgul Oprea își exprimă încrederea că el va fi organizat ”impecabil, astfel încât să nu fie posibile imixtiuni”.

Iată comentariul integral al reputatului chirurg.

”Un concurs asteptat si dorit, deoarece este o lipsa acuta de medici in sistemul sanitar. In sectia de chirurgie generala unde s-a scos acest post, este mare nevoie de medici tineri, entuziasti, sanatosi fizic si psihic, cu energie, cu inalta pregatire profesionala si apti de a-si asuma raspunderile specifice profesiei chirurgicale. Atata vreme cat acest concurs este organizat impecabil, astfel incat sa nu fie posibile imixtiuni de orice alta natura, contrare eticii si deontologiei profesionale, asteptam cu interes ca cel mai bun sa ocupe acest post important! Succes!”

 

 

Mai multe articole
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante la Consiliul Județean. Salarii între 450 și 2900 de euro

  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Marius Nica

Decebal Dan, șeful Departamentului SUPRAVEGHERE EPIDEMIOLOGICĂ ȘI BOLI TRANSMISIBILE din DSP Prahova, patron de firmă de servicii medicale pentru combaterea infecțiilor din clinici și spitale

  • Duminică, 15 Octombrie 2017
  • De Marius Nica

Medicii de la județean, înlocuiți de asistente și brancardieri. Reacția conducerii