18049926_435362766831340_202163470_o.jpg

Precipitațiile din ultimele zile au transformat multe cartiere din Ploiești în bălți uriașe. În timp Primăria promite extinderea canalizării, ploieștenii ies din case folosind cizme de cauciuc.

 

Iată câteva dintre mesajele cititorilor indignați:

Cristian: ”În zona de Est, langa cele doua licee si la intrarea/iesirea in/din Ploiesti, este o varza totala. Haos. Mizerie, gunoaie, gropi, apa de 50 cm, nu poti sa treci cu masina, din sinele de tramvai, care sunt scoase din uz dar nu si de pe carosabil, ies mereu bucati de metal care pot cauza accidente grave. Pe langa poluarea excesiva cauzata de combinatul Lukoil avem si o imagine de ghetou autentic. Ca sa mai plusam, autobuzele care ajung aici au peste 30-40 ani vechime si prezinta un risc major pentru cetateni, poluarea rezultata din rulajul lor nici nu mai conteaza... Chiar nu intereseaza pe nimeni de partea Estica a orasului Ploiesti? Este o intrare in oras, sunt aici doua unitati de invatamant, un combinat, multe firme si mii de cetateni asupriti parca. Primaria Ploiesti a auzit de zona asta? Se poate sa le transmiteti un mesaj si sa exprime in public opinia dansilor?”

 

Nelu: ”Au făcut un hipodrom cu zeci de milioane de euro, dar nu au fost în stare să rezolve problema bălții uriașe care apare la fiecare ploaie la capătul traseului 30, în fața porții care mai are doar rol decorativ. Nu le e rușine?”

Așteptăm imagini cu Ploieștiul inundat pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook a ziarului nostru.

UPDATE Imagine din Colonia Teleajen

:20170223_071736.jpg