cod-galben-ph.jpg

ANM a emis mai multe avertizări meteo care vizează și Prahova.

 

Este vorba de un cod galben pentru intervalul miercuri, 19 aprilie, ora 16:00-vineri, 21 aprilie, ora 14:00, fenomenele vizate fiind precipitaţii abundente, ninsori şi strat de zăpadă în zona de munte, intensificări ale vântului. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în regiunile estice şi sud-estice, unde vitezele la rafală vor atinge 55...65 km/h.

Citește și Ploi și frig, cu -2 grade la Ploiești. Când se îndreaptă vremea

Pentru zona de munte a județului a fost emis un cod portocaliu valabil din această seară până vineri, la ora 9:00 A.M. de ninsori abundente și viscol. ”În zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, ninsorile vor fi abundente, se va depune strat consistent de zăpadă, vântul va avea intensificări cu rafale de 60...70 km/h, iar pe creste peste 80...90 km/h, viscolind puternic zăpada şi reducând vizibilitatea” se arată în raportul transmis ANM către Prefectura Prahova.

La munte ninge puternic începând din această dimineață, iar în zonele înalte stratul de zăpadă depășește 10 cm.

 

Detaii aici: Iarnă în toiul primăverii, în Prahova. Imagini LIVE cu zăpada din Bucegi

 

 

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...