bani-lei.jpgLegea salarizării unitare se amână... din nou. Deşi liderul PSD, Liviu Dragnea, anunţa ca termen limită 20 aprilie pentru dezbaterea legii în Parlament, se pare că această procedură nu va avea loc prea curând.

 

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Ciolacu a declarat că au fost depuse "destule" amendamente la proiectul legii salarizării unitare, dar că nu crede că acest proiect va fi supus dezbaterii în această săptămână. Mai mult decât atât, nici măcar nu există un orizont de aşteptare.   

Ce se ascunde, de fapt, în spatele acestei legi? Se ştie deja că această lege nu este una asumată de guvernul Grindeanu. Salariul minim din actul normativ este doar o estimare, în consecinţă salariile legate prin coeficienţii de ierarhizare sunt tot nişte estimări. Aşadar... nimic concret.

Pentru detalii legate de mult aşteptata lege, toată lumea l-a căutat în aceste zile pe Liviu Dragnea, cel care se pare că este singurul care are habar despre conţinut. Din păcate pentru jurnalişti şi pentru bugetari, dar din fericire pentru liderul PSD, acesta nu prea a fost de găsit, fiind plecat în insulele Maldive din Oceanul Indian, unde şi-a petrecut "în mod tradiţional" sfintele Sărbători Pascale.