Spital-Dentirad-Plopeni.jpg

Pacienții spitalului Dentirad din Plopeni vor avea parte de câteva surprize de Paște astfel încât să se bucure de Sărbătoarea Învierii chiar dacă sunt departe de casă și cei dragi.

 

Astfel, în Vinerea Mare, la spital va fi oficiată o slujbă religioasă, iar în prima zi de Paște pacienții internați care nu au un regim alimentar strict, impus de tratament, vor avea la masă produse tradiționale precum ouă roșii și cozonac.

Cum arată spitalul din Prahova care oferă condiții de hotel de trei stele (FOTO). Cât costă internarea

De asemenea, pe perioada sărbătorilor de Paște, camera de primiri urgențe va funcționa în regim non-stop, pentru consultații fiind recomandat să aveți la dvs. cardul de identitate și cel de sănătate.

 

 

Social
  • Miercuri, 24 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Când vom avea următoarele zile libere

Astăzi, 24 ianuare, este zi liberă, cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor Române. Următoarele zile libere sunt 8 și 9 aprilie, când creștinii ortodocși sărbătorec Paștele.  Din calendarul...

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Andra Ilie

Ninge în Prahova. Când expiră codul galben

Prahova se află sub cod galben de lapoviță și ninsoare și vânt puternic. Avertizarea meteo, valabilă în special pentru zona de munte a județului expiră luni seară, la ora 22:00. În această perioadă,...