Cartierele ploieștene cu cele mai bune și cele mai slabe facilități medicale

facilitati medicale

facilitati medicale

Într-un clasament întocmit la nivel național privind facilitățile medicale de care se bucură locuitorii orașelor din România, ploieștenii se situează pe ultimele locuri. Cu toate astea, mai mulți locuitori ai municipiului care au participat la o cercetare realizată de storia.ro au desemnat cartierele Nord (Județean), Centru și 9 Mai ca fiind zonele cu cele mai bune facilități medicale din Ploiești. 

- Publicitate -
- Publicitate -

Pentru o relevanță statistică este important să se țină cont de zonele/cartierele care au primit mai mult de 100 de răspunsuri. 

Cele mai bune cartiere din punct de vedere al facilităților medicale: 

1. Nord – Spitalul Județean (288 respondenți)

- Publicitate -
- Publicitate -

2. 9 Mai (336 respondenți)

3. Cina (117 respondenți)

4. Centru (196 respondenți)

- Publicitate -
- Publicitate -

Cartierele ploieștene cu facilități medicale scăzute: 

1. Bereasca.(149 respondenți) 

2. Bulevardul București (181 respondenți)

- Publicitate -
- Publicitate -

3. Mihai Bravu (222 respondenți) 

Vezi mai jos cum arată clasamentul în celelalte cartiere din Ploiești, ținând cont de faptul că poziții din clasament care nu au strâns 100 de răspunsuri nu sunt relevante din punct de vedere statistic, dar indică totuși un trend în zonele respective.

Verifică raportul de cercetare privind din orașele și cartierele din România AICI

- Publicitate -
- Publicitate -

sanatate cartiere1

sanatate cartiere1

Ștefan Vlăsceanu
Ștefan Vlăsceanu a fost interesat de presa scrisă încă din perioada liceului, când a intrat pentru prima dată pe ușa redacției ziarului Monitorul de Prahova. Este cel mai tânăr jurnalist din echipa Observatorul Prahovean, în prezent fiind redactor șef. Publică și documentează lunar zeci de articole și subiecte din domenii precum eveniment, social și investigații. În paralel administrează ziarul Observatorul de Brașov. Este absolventul facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov, promoția 2013 și câștigător al Galei Tineretului Prahovean 2023 – cel mai activ tânăr jurnalist prahovean.

NO COMMENTS

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exit mobile version
- Publicitate -