5361533-mediafax-foto-octav-ganea-1.jpg

Inspecţia Judiciară a constatat că Mircea Negulescu a săvârşit abateri disciplinare şi a sesizat Secţia pentru Procurori a CSM, urmând ca, în situaţia în care dezbaterile privind demisia sa vor fi amânate, să fie cercetat disciplinar de procurorii din CSM, cercetare care ar putea duce la excluderea lui din magistratură.

 

"În motivarea acţiunii disciplinare s-a reţinut că procurorul nu a respectat îndatorirea de a se abţine în cursul instrumentării unui dosar penal deşi se afla în relaţii apropiate şi de durată cu unii din subiecţii procesuali implicaţi în cauză, aspect care se circumscrie cazului de incompatibilitate prevăzut de art. 64 alin (1) lit. f) din Codul de Procedură Penală", transmite Inspecţia Judiciară.

Procurorul Mircea Negulescu, suspendat din magistratură. Ce se întâmplă cu demisia

Citește articolul integral pe mediafax.ro

 

Reamintim că Negulescu și-a dat demisia din DNA Ploiești, apoi din magistraturii în urma apariției unor înregistrări cu soția unui inculpat.

 

 

Monden
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Concert de Crăciun, la Ploiești. Intrarea este liberă

Cu trei zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, ora 20.00, ploieștenii sunt invitați la un nou concert. Evenimentul are loc pe scena amplasată lângă Palatul Culturii, din zona centrală a orașului, intrarea...