sediuijp

În atenția candidaților înscriși la concursurile de încadrare directă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de ofițeri și agenți de poliție la I.J.P. PRAHOVA

 

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c.,la sediul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, vor avea loc concursurile încadrare directă sau reîncadrare ca polițiști pentru locurile de ofițeri și agenți de poliție la I.J.P. Prahova.

Candidații trebuie să se prezinte la sediul unității începând cu ora 9.00,accesul în sălile de concurs fiind permis până la cel mult ora 09.45. Celor care nu sunt prezenți la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul și vor fi declarați “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instituției unde se susține proba.

 

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau pașaport.

În sală, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate și pix/stilou cu pastă/cerneală de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit rescrierea. De asemenea, nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Frauda şi tentativa de săvârşire a fraudei se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului.