gripa

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunțat că a înregistrat primele două cazuri de gripă confirmate - unul cu virus gripal tip AH3N2, la o adolescentă de 13 ani din Bucureşti şi altul cu virus gripal tip B la un bărbat de 58 ani din Judeţul Prahova.

 

Cele două persoane cu gripă care s-au îmbolnăvit în săptămâna 24 - 30 octombrie 2016 nu erau vaccinate antigripal, arată CNSCBT. În sezonul precedent, primul caz de gripă a fost confirmat în săptămâna 12 - 18octombrie 2015.

Potrivit CNSCBT, până în 30 octombrie au fost vaccinate antigripal 130.214 persoane din grupele la risc cu doze de vaccin distribuite gratuit de Ministerul Sănătăţii.
sursa: rtv.net

 

Politic
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Mihai Popescu

PSD va organiza mitinguri în toată țara

Oficial, în București nu se va organiza, în perioada următoare, vreun miting de susținere a lui Liviu Dragnea sau a programului de guvernare, este una dintre deciziile luate de conducerea extinsă a...

Eveniment
  • Vineri, 17 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Două accidente în Prahova din cauza ploii

Vremea nefavorabilă creează probleme șoferilor. Într-un interval de doar cinci minute în Prahova s-au produs două accidente rutiere, la Blejoi și Apostolache.  Potrivit IJP Prahova, primul eveniment...