După două ore de discuții aprinse, aleșii locali au aprobat tarifele de la Hipodrom. Ședința de Consiliu Local a fost una plină de discuții aprinse.

 

Un consilier local liberal a părăsit sala în semn de protest. La începutul ședinței, liberalii au solicitat corelarea tarifelor la nivelul celor prevăzute inițial în contract. După o pauză de peste 15 minute au fost făcute mai multe amendamente, aprobate numai după ce proiectantul lucrărilor de la Hipodrom a transmis în scris că tarifele de la obiectivul hipic sunt stabilite de Consiliul local.

Discuțiile aprinse au continuat, consilierul local Cristina Enache părăsind sala în semn de protest, după ce viceprimarul Cristian Ganea a avut un atac personal la adresa acesteia. Aleșii au aprobat totodată că tarifele să fie reanalizate după 90 de zile, având în vedere că unele au fost contestate de crescătorii de cai prezenți la ședință.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...