smurd2

Un nou accident s-a produs în această seară, pe DN1, la ieșire din Bărcănești, doar la câteva sute de metri de evenimentul rutier de astăzi de dimineață, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața (VIDEO).

De data aceasta, șoferul unui autoturism care staționa pe sensul pe marginea DN1, pe sensul de mers către București, a fost lovit în spate de o altă mașină. Șoferul din autoturismul parcat a fost proiectat, în urma impactului, de pe scaunul din față, pe bancheta din spate, suferind leziuni serioase în zona capului.
 
La fața locului a venit un elicopter SMURD, care a preluat victima pentru a fi transportată cel mai probabil la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Bărbatul rănit are 40 de ani și se numește Eugen Negruț. În momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD, victima era conștientă. Celălalt șofer a fost și el rănit, dar acesta se afla într-o stare mult mai bună. A fost transportat pentru o evaluare medicală mai amănunțită la Spitalul Județean din Ploiești.

 smurd1
 
 
 

 

 

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN1B, la Valea Călugărească

Traficul rutier pe DN1B, la Valea Călugărească se desfășoară îngreunat vineri la ora 13.50, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire în urma impactului nicio...