timken

Primăria Ploiești mulțumește Fundației Timken, printr-un comunicat de presă, pentru sponsorizarea cu 350.000 de dolari a spitalului de Pediatrie.

 

Comunicatul Municipalității:

Primăria Ploiești mulțumește Timken Foundation of Canton pentru gestul extraordinar de a se implica în rezolvarea unor probleme reale ale comunității ploieștene. Prin gestul rar de a dona o sumă semnificativă de bani, 350.000 de dolari, în scopul extinderii Laboratorului de radiologie și imagistică medicală al Spitalului de Pediatrie, Timken arată încă odată că este o companie cu valori sociale și umanitare solide.

Având în vedere că acesta este doar unul dintr-o serie de gesturi similare făcute de-a lungul timpului față de orașul nostru, ca primar al municipiului Ploiești, m-am simțit obligat să transmit Timken Foundation of Canton aprecierea noastră față de implicarea constantă pe care a avut-o în comunitatea noastră.

 

De asemenea, felicit conducerea Spitalului de Pediatrie pentru inițiativa de a dota unitatea cu un Computer Tomograf și cred că prin acțiuni concrete ale managementului pot fi rezolvate probleme stringente ale comunității noastre.

 


Cu respect,
Primar Adrian Dobre