controlori

Miercuri, 19 octombrie, controlorii TCE au fost agresați după ce au depistat patru tineri (trei băieți și o fată) care circulau fără bilet. Incidentul a avut loc în traseul 2 în dreptul stației Ana Ipătescu.

 

Din primele cercetări se pare că în momentul când au fost prinși fără bilet, tinerii au început să vocifereze, iar controlorii i-au dat jos pentru legitimare și aplicarea sancțiunilor conform legii.

Se pare că unul dintre tineri avea asupra lui o halbă cu care a încercat să-l lovească pe unul dintre controlori, iar un alt tânăr a îmbrâncit un alt controlor (femeie). La fața locului a intervenit Poliția Locală care a procedat la imobilizarea tânărului care a îmbrâncit controlorul și acesta fiind dus la secția 4 de poliție.

 

În caz s-a întocmit dosar pentru loviri și alte violențe și se continua cercetările pentru identificarea celuilalt agresor.

sursa: ziarulincomod.ro

 

Administrație
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Bulevardul Castanilor închis în acest weekend

Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” se va desfășura în acest an pe Bulevardul Independenței, fapt care aduce restricții de circulație în zonă. Traficul rutier va fi închis pe durata celor trei zile ale...